Body Space


Body Space - Slim & Beauty infra gépek

A Body Space gépek napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépei, beépített infra és vákuum programokkal. A Body Space kezelés megszünteti a cellulitot! A VacuTherm-et bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így a VacuTherm lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és a kilóiért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.


Vacu Therm infra futópad

A vákuum, az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik.  Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet.

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony: Egy futópadot körülvevő szerkezetben infra és vákuum dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat! 


Amellett, hogy egészséges ütemben fogyni fogsz, megszűnik a cellulit, növekedni fog az állóképességed, javul a közérzeted és az izmaid is fejlődni fognak!

 

Vacu Therm fekvőbicikli

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony, 48 edzés programmal rendelkezik.

 

Alkalmas azok számára, akiknek fontos a kényelem és a kisebb terhelés. Illetve akiknek hát és gerincproblémájuk van, vagy túlsúllyal rendelkeznek. 


Ez a gép nyomás tehnológiával, vákum és infra berendezéssel van felszerelve. Segít a súlyvesztésben  és tartani a karcsú alakot, illetve fokozza a fizikai állóképességet és feszesíti a bőrt.


A VacuTherm egy 30 perces kezeléssel 600-800 kalóriát segít elégetni! 
 


Body roll

Teljes test masszázs. Jellegzetes profilos hengerekkel. Gördülő masszázs egy bevált módszer,mellyel feszes alakot lehet elérni, egy új trend karcsúsító masszázs, nyirok masszázs.
 

Body Rollba infravörös izzószál van beszerelve az infra segít még hatékonyabban elérni a szép és karcsú alakot, erősíti az izomzatot hatékonyabban feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt. 

Body Roll infra gyógyító sugarainak köszönhető, hogy még hatékonyabb a masszázs.

Hála az infrának még több örömet okoz a masszás.


A recepción vásárolni tudtok fehérje italokat, ásványvizet, vitamin italokat, energia italokat, üdítőt, kávét.

Bejelentkezés: +36 (70) 624 9173