Body Space

Body Space - Slim & Beauty infra gépek

A Body Space gépek napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépei, beépített infra és vákuum programokkal. A Body Space kezelés megszünteti a cellulitot! A VacuTherm-et bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így a VacuTherm lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és a kilóiért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.


Vacu Therm infra futópad

A vákuum, az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik. Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet.

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony: Egy futópadot körülvevő szerkezetben infra és vákuum dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat! 


Amellett, hogy egészséges ütemben fogyni fogsz, megszűnik a cellulit, növekedni fog az állóképességed, javul a közérzeted és az izmaid is fejlődni fognak!

 

Infra Red elliptikus tréner

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony:

Egy felső kategóriás elliptikus trénert körülvevő infra szerkezet dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat!


Egy átlagosnak tekinthető 65Kg-os nő kb. 250 kalóriát éget el 30 perc futással. 

A VacuTherm egy 30 perces kezeléssel 800-1100 kalóriát segít elégetni! 

Ez alkalmanként 4x akkora eredmény!


 


Body roll

Teljes test masszázs. Jellegzetes profilos hengerekkel. Gördülő masszázs egy bevált módszer,mellyel feszes alakot lehet elérni, egy új trend karcsúsító masszázs, nyirok masszázs.
 

Body Rollba infravörös izzószál van beszerelve az infra segít még hatékonyabban elérni a szép és karcsú alakot, erősíti az izomzatot hatékonyabban feszesíti a bőrt és csökkenti a narancsbőrt. 

Body Roll infra gyógyító sugarainak köszönhető, hogy még hatékonyabb a masszázs.

Hála az infrának még több örömet okoz a masszás.


A recepción vásárolni tudtok fehérje italokat, turmixokat, ásványvizet, vitamin italokat, energia italokat, üdítőt, kávét, cappuccinot, latte macchiatot.

Bejelentkezés: +36 (70) 624 9173