Oktatóink

Dézsán Enikő Dézsán Enikő 7+ év tapasztalat Dézsán Enikő vagyok, 43 éves és 3 gyermek édesanyja. Az Egri Főiskolán végeztem Testnevelő-edző szakon. Főiskolai és egyetemi végzettséggel tanítok testnevelést a Debreceni Medgyessy Ferenc Művészeti Szakgimnáziumban. Személyi edző és csoportos óra adóként is dolgozom, több éves tapasztalattal. Életem tudatosan élem, soha nem fogyókúraztam. A megelőzés, a mértékletesség, és a fokozatosság a kulcsszavak. A sportot a mindennapi életünkbe kell beilleszteni, és a pozitív visszajelzés fontossága. Sok szeretettel várom Kangoo és Spinning csoportos óráimra a vendégeket.
Vattai Zsuzsi Vattai Zsuzsi Step Dance 15+ év tapasztalat 2000-ben kezdtem el csoportos órákat tartani! 2003-tól hivatásszerűen ezzel foglakozom. Folyamatos továbbképzéseken bővítem a tudásom. Aerobik, Fit-ball, Dance Step, Pilates, Spinning, Bosu, Testépítés-fitnesz végzettséggel rendelkezem. A munkám a hobbim. Mindig szem előtt tartom, hogy az óráim biztonságosak, hatékonyak és szórakoztatóak legyenek!
Barna Zsuzsa Barna Zsuzsa Alakformáló 11+ év tapasztalat Barna Zsuzsa vagyok a Testnevelési Főiskola kihelyezett kurzusán szereztem meg az edzői végzettségem. Nemzetközi licenc-el rendelkező Billy Blanks Tae-bo Nation hivatalos edzője ezen kívül deepWork, aerobic és capoeira edző! Szerencsésnek mondhatom magamat mert a hivatásom egyben a szenvedélyem is! Fontosnak tartom hogy kortól és nemtől függetlenül megszerettessem a mozgást az emberekkel! Sosem késő! Tűzz ki egy célt magad elé kezd el és csináld meg!
Kasza Móni Kasza Móni Senior torna év tapasztalat Üdvözlök minden egészségesebb életre törekvőt! Kasza Mónika vagyok, gerinc terápiás tréner és gyógymasszőr. Szeretettel várlak az órámra, ha szeretnél könnyíteni a mindennapjaidon és érzed, hogy hiányzik a mozgás és vele együtt járó jó társaság. A mozgás formáról röviden: >$ ▪️ Alapos bemelegítessel kezdünk ▪️ Mélyen fekvő izmokat átmozgató ▪️ Ízület kímélő ▪️ Gerinc erősítő ▪️ A végén pedig teljes test nyújtással zárjuk Várlak Szeretettel, fiatalodj velünk!
Dr. Dezső Dóri Dr. Dezső Dóri Spinning, SpinRacing év tapasztalat Mióta az eszemet tudom sportolok, közel 20 évig versenyszerűen vívtam, ami a sporthoz való hozzáállásomat jelentősen meghatározta. Több, mint tíz éve mentem el az első spinning órára, ami azóta is a hobbym. Szerintem bárki számára élvezhető mozgás, melynek kulcseleme a zene, hangulat, valamint egy teljes testet átmozgató edzésforma. Jelenleg háziorvos rezidens vagyok, de korábban prevenciót tanultam, így a testi lelki egészség számomra kifejezetten fontos. Az úgynevezett “totál body training”, amilyen a SpinRacing, a felsőtestet is alaposan átmozgatja, valamint az egészség megőrzése szempontjából fontos szív- és keringésirendszert is fitten tartja. Gyere és próbáld ki!
Csák Évi Csák Évi Spinning, TRX, SpartaForce, SpinRacing év tapasztalat
Juhász Kriszti Juhász Kriszti WALKenergie év tapasztalat Juhász Kriszti vagyok, WALKenergie edző. A sport mindig része volt valamilyen formában az életemnek. Mint háromgyermekes édesanya arra törekszem, hogy példát mutassak számukra. A mozgás szeretetét szeretném az emberek felé közvetíteni, attól függetlenül ki hány éves. Mindenki más életmódot folytat és magunknak kell eldöntenünk, milyen a jelenlegi egészségi állapotunk, de az biztos, hogy soha nem késő elkezdeni. A WALKenergie edzésen egy mechanikus gyaloglógépen végezzük a gyakorlatokat és a bemelegítést. Ezt követően zenés, táncos, lépéskombinációkkal tarkított, jó hangulatú egy óra következik. Örömmel tölt el, hogy óráimon minden korosztály jól érzi magát.
Nagy Viki Nagy Viki Zumba, Strong by Zumba év tapasztalat Párványikné Nagy Viktória vagyok. Gyermekkorom óta lételemem a mozgás, ezért mindig is sportoltam rendszeresen valamit, többek között atlétika, tollaslabda, cselgáncs, úszás és futás, de végül a csoportos fitness órákban találtam meg azt az összhangot, amelyben a hangulat és a sportteljesítmény együttesen megvan. Azért választottam ezt a pályát, hogy ezt minél több emberrel megoszthassam.
Tatos Csilla Tatos Csilla Kangoo év tapasztalat Tatos Csilla vagyok, csoportos fitness instruktor, Kangoo edző. A sport, a mozgás öröme gyermekkorom óta elkísér. Pályafutásom lovaglással kezdődött, majd csak később csöppentem bele a fitnesztermi csoportos órák világába. A Kangoo fantasztikus hangulata magával ragadott, ezért elvégeztem az IWI csoportos fitness instruktor képzését és az erre épülő Kangoo Power instruktori tanfolyamot. Azt vallom, hogy mindenki számára nélkülözhetetlen a rendszeres testmozgás, de ez nem kell hogy kényszer legyen. Ha a Kangoot választod a sport egyszerre szórakozássá válik! Szeretettel várlak mindig jó hangulatú Kangoo óráimon!
Szücs Anita Szücs Anita Gerincjóga, Stretching, Hatha jóga év tapasztalat Szücs Anita vagyok. Hozzám járhatsz a White Fitnessben jóga órára. Úgy gondolom, hogy napjainkban az emberek többsége nem éli meg az őket érő események, történések hatásait. Sokan nem fordítanak kellő figyelmet és időt a saját testi-és lelki egészségük megőrzésére. Tapasztalataim alapján a rendszeresen végzett mozgásformák segítenek abban, hogy harmónikusabban élhessünk. Gyermekkorom óta jelen van az életemben a sport. Jelenleg amatőr hosszútávfutóként erősítem a HRSE Atlétika szakosztályát. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, dietetikus szakon folytatom. Várlak szeretettel az óráimon!
Joó Csilla Joó Csilla Alizetics év tapasztalat 2016-ban kezdtem el az Alizetics oktatói képzést. Rendszeresen futok, biciklizem, tornázom, aktív sportos életmódot folytatok. 2017-ben vizsgáztam kiváló minősítéssel Alizetics 1-es fokozatú oktatóként. Célom, hogy minél több hölgy megismerje ezt a mozgásformát. Ennek érdekében továbbra is folyamatosan fejlődöm, a magasabb oktatói fokozatok irányába. Várom szeretettel a mozogni vágyó hölgyeket, nagyon jó hangulatú óráimra, korhatár és edzettségi szinttől függetlenül.
Vasvári Tóth Judit Vasvári Tóth Judit Has-Far-Comb Party év tapasztalat Tornászmúltamra építve nemzetközi aerobik oktatóként 2002-től voltam az Anita Fitnesz csapatának tagja. A sport gyermekkorom óta az életem részét képezi. Ikerlányaim születését követő néhány év szünettől eltekintve folyamatosan sportolok. Ritmikus sportgimnasztika sportágban első osztályú versenyzőként meghatározó fizikai és mentális alapokat szereztem. A sport mindamellett, hogy megtanított - többek között - a rendszerességre, a kitartásra, a koncentrált feladat elvégzésére, ugynanakkor felszabadulttá és boldoggá tesz, hiszen egy-egy nehezebb edzés után saját "korlátaink" átlépése örömhormonoka szabadít fel mindannyiunkban. Ezeket a gondolatokat és érzéseket közvetítem óráimon is, amelyeket az alakformálás leghatékonyabb gyakorlataiból állítok össze.
Nagy Attila Nagy Attila M.A.X., Spinning, Köredzés év tapasztalat Nagy Attila vagyok, testépítés-fitness sportedző, preventív gerinctréner, funkcionális tréner, sporttáplálkozás tanácsadó, Spinning-, SpinRacing- és M.A.X. oktató. A rendszeres, aktív sportéletbe viszonylag későn, már felnőtt fejjel csöppentem bele. De ahogy nem lehet elég korán, úgy soha nem is késő elkezdeni. Kint a szabadban a hegyi bringázás és a terepfutás, a teremben pedig a Spinning valamint az erősítő és koordinációt fejlesztő edzések kerültek hozzám legközelebb az elmúlt másfél évtizedben. Edzőként pedig 7 éve tevékenykedek. Szeretettel várok minden kedves sportolni vágyót edzéseimen, ahol az erő és állóképesség fejlesztése mellett nem csak a kalóriaégetés, de a testi-lelki felfrissülés és a remek hangulat is garantált.
Császi Nikolett Császi Nikolett Alakformáló év tapasztalat A teljes testet átformáló óráimra várlak sok szeretettel. Az óráimat mindíg úgy állítom össze, hogy minden jelen lévő a saját képességeinek megfelelően tornázhasson. Tehát, minden gyakorlatnál ajánlok egy könnyített gyakorlatot az egész óra alatt, így bátran ajánlom minden korosztály számára! Lépésről lépésre átmozgatunk minden testrészt, ideális, kellemes tempójú, könnyen követhető gyakorlatokkal. A visszajelzések alapján, napokig tartó kellemes közérzet tapasztalható meg a test szépülése mellett és régi testi problémák tűnnek el!
Orosz Márti Orosz Márti Zsírégető év tapasztalat Orosz Márta vagyok, aerobic edző. Óráimat igyekszem úgy összeállítani, hogy minden korosztály számára jól követhető legyen. Az óra eleji bemelegítés után a nagyobb izomcsoportokat célozzuk meg, a hatás fokozásáért eszközöket is használunk. A rendszeres edzés hatására tónusosabb lesz az izomzatunk, csökken a testzsírszázalékunk, nő az energiaszintünk, sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha a sport részévé válik az életünknek. Óra végén a jóga elemeit kihasználva nyújtással zárunk. Szeretettel várok mindenkit az órámra!
Szentesi Éva Spinning év tapasztalat Szentesi Éva vagyok. 2009-ben szereztem meg a Johhny G Spinning® oktató, majd ezt követően az aerobik edző képesítésemet. A Johhny G Spinning® egy zenére végrehajtott csoportos teremkerékpározási edzésforma. Előnyei: nagyszerű kardió edzés, amely kortól és nemtől függetlenül végezhető. Ezen az edzésen óvhatjuk és erősíthetjük a térdeinket, javíthatunk a keringési rendszerünk állapotán, megszabadulhatunk zsírpárnáinktól. A combjaink, a rémhírek ellenére nem fognak megvastagodni, maximum kitartásunk eredményeként formássá válnak. Remek feszültségoldó. Az edzésre ajánlott hozni, minimum 7 dl vizet, törölközőt, vastagabb talpú cipőt, hogy álló helyzetben történő tekerés közben, amikor a testsúly a lábra helyezkedik, a talpat ne nyomja a pedál. Hátránya: izzasztó. Szeretettel várok minden kedves tekerni vágyót az óráimra!
Sápi Julcsi Sápi Julcsi SpinRacing év tapasztalat A sport gyerekkorom óta életem részét képezi. 14 évig versenyszerűen kézilabdáztam és egy időre belekóstoltam a testépítés-fitness világába is. 2008-ban végeztem a Testnevelési Egyetemen sportedzőként, testépítés-fitness szakképesítéssel. A spinracing 15 éve folyamatosan jelen van az életemben. Mindenkinek szívből ajánlom ezt az edzésformát, mert az egyik leghatékonyabb kardió edzés. Fejleszti az állóképességet, kiváló zsírégető hatású. Szépen formálja nem csak az alsó, a felső testrészeket is, és pozitív hatással van testre-lélekre egyaránt. Ha szeretnéd a napi problémákkal járó stresszt kitekerni magadból és pozitív energiával feltöltődni. Vagy fontos az egészséged és tenni akarsz érte. Várlak nagyon sok szeretettel, egy jó hangulatú zenés pörgős edzésre.